Vážení zákazníci, v termínu od 21.6. do 27.6.2019 si vychutnáváme zasloužený relax a dobíjíme „baterky“, abychom tu pro Vás mohli po zbytek roku být s plným nasazením. Objednávky přijaté v tomto období budou vyřízeny až 1.7.2019. Jako kompenzaci nabízíme 3% slevu na celý sortiment, stačí zadat slevový kód DOVOLENA2019. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

4,9 18 hodnocení
Přidat hodnocení
5
17x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JE Avatar autora | 22.6.2019
Veľká spokojenost
JD Avatar autora | 26.5.2019
doporucuji????
PR Avatar autora | 18.5.2019
Sice jsem si objednal d-fence v černé barvě a přišel bílý, ale na funkci to nemá vliv, takže neřeším ????
HK Avatar autora | 25.4.2019
Vřele doporučuji - zboží přišlo hned druhý den po objednání.
DM Avatar autora | 22.4.2019
Dobra komunikacia, skora dodacia doba.
MP Avatar autora | 27.3.2019
Spokojenost
MN Avatar autora | 21.3.2019
rychlé dodání
MI Avatar autora | 20.3.2019
Rychlé dodání Spokojenost
PN Avatar autora | 15.3.2019
Velice rychlé dodání :-). Takže spokojenost :-).
ZP Avatar autora | 1.3.2019
naprosta spokojenost, rychly obchod, skvele jednani ...
Avatar autora | 20.2.2019
Zboží dorazilo hned druhý den po objednávce, takže velká spokojenost.
MV Avatar autora | 2.2.2019
Váš E-schop používám opakovaně. Spoehlicost a rychlost mne vždy uklidní
MV Avatar autora | 30.1.2019
Absolutně nejrychlejší reakce shopu!!!!!
Avatar autora | 24.1.2019
super
Avatar autora | 16.10.2018
perfektni obchod , ktery rada DOPOPRUCUJU i ostatnim kupujicim. Velmi dobre vedena administrativa a zbozi me bylo dodano do 24 hodin od objednavky, uz si nemuzu prat vice...
Avatar autora | 11.5.2018
Moje prvni , ale vyborna zkusenost s timto obchodem . Zbozi me skutecne poslali obratem , vse naprosto v poradku...
Avatar autora | 26.3.2018
Spolehlivost rychlost dodání.
Avatar autora | 27.1.2018
+ rychlé dodání
+ nenašel jsem

Rychlost dodání.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 18

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.